Teodo čeka Kumanovo

Duel počinje u 18 sati, a pravdu će dijeliti arbitri iz Bosne i Hercegovine - Dragan Kralj, Haris Bijedić i Ivan Milićević
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2013. 13:34h

Plasmanom među prvih šest ekipe u premijernom nastupu u Balkanskoj ligi, košarkaši Teoda napravili su veliki uspjeh.

Zbog toga potpuno rasterećeno ulaze u „Top šest” fazu sa željom da pokušaju da se domognu prva četiri mjesta i same završnice.

Na startu druge faze takmičenja, Tivćani će ugostiti ekipu Kumanova, a gledajući kakve su igre do sada prikazivali u dvorani „Župa”, pobjeda ne bi bila iznenađenje.

"Igramo protiv veoma kvalitetne ekipa, koja ima ambicije da se nađe na završnom turniru. Igrama do sada pokazali su da imaju kvalitet za taj uspjeh. Spremili smo se dobro, sem Marka Mijovića, koji se opravlja, svi igrači su spremni i očekuje da uz pomoć sa tribina, koja nam je neophodna, možemo do pobjede. Veoma je važna kontrola skoka i da pokušamo da usporimo njihove spoljene igrače Aleksandra Kostoskog i Ivicu Dimčevskog, a tu je i MVP lige Uroš Luković, koji igra u sjajnoj formi", rekao je Slobodan Savović, trener Teoda.

Duel počinje u 18 sati, a pravdu će dijeliti arbitri iz Bosne i Hercegovine - Dragan Kralj, Haris Bijedić i Ivan Milićević.

U ostalim utakmicama "Top šest” faze sastaju se Levski - Rilski (utorak) i Galil Gilboa - Kavala (srijeda).

Bonus video: