Devin Vilijams: Ja sam igrač za velika djela

Vilijams debituje u dresu Budućnosti
1504 pregleda 1 komentar(a)
Devin Vilijams
Devin Vilijams
Ažurirano: 22.02.2019. 12:10h

Posljednje pojačanje Budućnosti, Amerikanac Devin Vilijams na svakom treningu se trudi da se što prije aklimatizuje na novu sredinu.

"Drago mi je što sam ovdje, blagosloven sam što sam dobio priliku da postanem još bolji igrač. Radim naporno, i na individualnom planu, u grupi sjajnih momaka i igrača. Jednostavno sam uzbuđen zbog dolaska u Budućnost, dobio sam šansu da učim nešto novo", rekao je Vilijams.

Debitovaće večeras u Kaunasu, ali više od Žalgirisa njega brine kako će se uklopiti u novi sistem igre za kratko vrijeme.

"Prvo moram da naučim ono što trener očekuje od mene, da se uklopim u tim i budem ono što sam uvijek bio, gdje god sam igrao. Važno je da se dobro pripremimo. Gledali smo snimke rivala, dobro treniramo, i stalno razgovaram sa mojim saigračima o stvarima koje se tiču napada i odbrane. Nastaviću da radim i slušam savjete stručnog štaba za moju i dobrobit ekipe".

U odsustvu Bitadzea, i činjenice da je Barović pod znakom pitanja zbog bolesti, Vilijams bi na debiju mogao da ima veću ulogu od očekivanog.

"Evroliga je nešto što sam želio, ja sam igrač za velika djela. Ne bih bio ovdje u ovom trenutku da tako nije bilo suđeno. Nisam ovdje došao da radim bilo šta specijalno, imamo sjajne igrače, poput Erla Klarka, Norisa Kola, Kotija Klarka, ali i ostale. Želim da uživam u ovom trenutku", zaključio je Vilijams.

Bonus video: