Ataman: Rekli su nam da Teodosić želi da igra za Efes

"Koš magazin" objavio je krajem prošle godine da se Miloš Teodosić vraća u Evropu i da bi novi klub trebalo da bude Efes
1417 pregleda 0 komentar(a)
Teodosić, Foto: Twitter
Teodosić, Foto: Twitter
Ažurirano: 30.01.2019. 11:53h

Srpski plejmejker, Miloš Teodosić, ponuđen je Efesu, kazao je trener turskog tima, Ergin Ataman.

Ataman je, u razgovoru za Tivibuspor, rekao da je Teodosić u decembru ponuđen Efesu. Reprezentativac Srbije trebalo je da bude zamjena za Šejna Larkina, koji je tada bio želja nekoliko NBA klubova.

"Prije oko mesec i po dana Larkinovi menadžeri su nam rekli da je NBA tim zainteresovan za njega. Larkin ovdje nije mogao da igra kako je htio. On je mlad igrač koji sanja o NBA ligi. Rekli smo da ćemo ga pustiti samo ako nađemo zamjenu za njega. Oni su nam ponudili Teodosića. Rekli su nam da Teodosić želi da igra za Efes. Ali, izgleda da se tim koji je želio Larkina povukao."

Turski stručnjak je rekao da Los Anđeles Klipersi žele da Teodosića iskoriste u trejdu.

"Cijela ova priča nije došla sa naše strane, već od menadžera koji su željeli da zadovolje Larkina i Teodosića", prenosi Eurohoops Atamanove riječi.

"Koš magazin" objavio je krajem prošle godine da se Miloš Teodosić vraća u Evropu i da bi novi klub trebalo da bude Efes.

Poznati novinar Vladimir Stanković rekao je tada - pozivajući se na dobro obavještene krugove košarkaških agenata - da je dolazak Teodosića u Istanbul gotova stvar.

Efes ove godine igra odlično u Evroligi. "Pivari" su, poslije 20 kola na četvrtom mjestu sa 13 pobjeda i sedam poraza.