Bilić: Odluka kada dobijem izvještaj

"Partizan će morati da bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača, pravila su jasna. Na sreću, nijedan ni drugi tim nisu bili ugroženi", rekao je Bilić agenciji Beta.
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.01.2013. 14:43h

Direktor takmičenja Jadranske lige Josip Bilić rekao je da će Partizan morati da bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača, ali da ne može da govori o visini kazne dok ne vidi potpun izvještaj.

"Nisam još dobio izvještaj. Gledao sam utakmicu, tako da sam imao prilike sve da vidim. Nažalost, Partizan će morati da bude kažnjen zbog ponašanja svojih navijača, pravila su jasna. Na sreću, nijedan ni drugi tim nisu bili ugroženi", rekao je Bilić agenciji Beta.

Pravila lige predviđaju kaznu do 13 hiljada eura. Budućnost je u oktobru kažnjena sa 6 hiljada eura pošto su njeni navijači izazvali prekid ulijetanjem na teren.

Trener Partizana Duško Vujošević dva puta je suspendovan ove sezone zbog nesportskog ponašanja, ali je Bilić rekao da te kazne nemaju veze sa ovom zbog prekida.

"Nemaju veze te dvije stvari, niti utiču jedna na drugu. Ponašanje trenera je jedna stvar, a ovo je nešto sasvim drugo", rekao je Bilić.

Bonus video: