Šilobad: Navijači moraju da riješe svoje nesporazume

"Mi ne možemo da utičemo na podijeljenost navijača, oni to moraju da riješe sami među sobom", kazao je Mlađan Šilobad, direktor Partizana.
61 pregleda 3 komentar(a)
Grobari i Vujošević, Foto: BETA
Grobari i Vujošević, Foto: BETA
Ažurirano: 07.01.2013. 12:04h

Direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je da klubu nisu potrebni navijači koji će da prekidaju utakmicu, kao i da podjela među simpatizerima donosi nove troškove klubu.

Pristalice "crno-bijelih" su podijeljene u dva tabora i nalaze se na različitim tribinama hale "Pionir", i drugih borilišta u drugim sportovima, a u subotu je jedna od njih izazvala prekid meča Jadranske lige Partizan-Cibona, zbog čega klub čeka kazna.

"Mi smo posle subote sjeli da vidimo kakav zvaničan stav kluba da zauzmemo. Mi nikada nismo određivali ko smije a ko ne da dolazi na utakmice, nama su svi isti, ali nam ne trebaju oni koji će da prekidaju utakmice, već oni koji će da bodre klub", rekao jeŠilobad agenciji Beta.

Prekid u subotu trajao je oko pola sata, a meč je mogao i da se ne nastavi. Utakmica je nastavljena tek pošto je otcijepljena frakcija organizovanih navijača napustila tribinu na zahtjev sudije.

"Mi ne možemo da utičemo na podijeljenost navijača, oni to moraju da riješe sami među sobom. To nam i otežava organizaciju, jer mi kao domaćini, bez protivničkih simpatizera, moramo da angažujemo više redara, tako da su troškovi organizacije svake utakmice veći za 30 do 35 odsto", rekao je Šilobad.

Bonus video: