Vojnarovski: Lenard će 2019. igrati za tim iz Los Anđelesa

Ovo je poruka svim timovima koji su zainteresovani za potpis jednog od najboljih igrača NBA lige, koji je imao u najmanju ruku čudnu sezonu za sobom
0 komentar(a)
Kavaj Lenard, Foto: Beta/AP
Kavaj Lenard, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.06.2018. 09:01h

Kavaji Lenard će 2019. godne igrati za neki tim iz Los Anđelesa, preni je najbolji NBA insajder i novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski.

Ovo je poruka svim timovima koji su zainteresovani za potpis jednog od najboljih igrača NBA lige, koji je imao u najmanju ruku čudnu sezonu za sobom.

Iako se vjerovalo da će propustiti samo početak sezone Kavajiev oporavak je trajao znatno duže.

Povreda kvadricepsa, iako nije s početka izgledala ozbiljno, i sam Greg Popovič je rekao "da nije nikad vidio takvu povredu".

Međutim još misterioznije je bilo povlačenje Lenarda poslije samo nekoliko utakmica, i ostatak sezone je proveo van planova Popoviča što je samo proširilo priče o njegovom odlasku.

Timovi koji su zainteresocani za jednog od naboljih defanzivaca lige su između ostalih i Boston Seltiksi, Filadelfija Siksersi, pominjao se i Klivlend, ali i Finiks Sansi koji su navodno bili spremni da se odreknu prvog pika sa predstojećeg drafta (što je kasnije demantovano).

Nakon ove izjave da će Lenard 2019. godine igrati za neki tim iz Los Anđelesa, vjerovatno će se spisak potencijalnih timova skratiti.

Bonus video: