Teodo gost Kavale

Nakon što su prije sedam dana pretrpjeli prvi poraz u Balkanskoj ligi od Kožuva, košarkaše Teoda danas očekuje novo iskušenje.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.12.2012. 09:43h

Nakon što su prije sedam dana pretrpjeli prvi poraz u Balkanskoj ligi od Kožuva, košarkaše Teoda danas očekuje novo iskušenje. Gostuju u Grčkoj, ekipi Kavale, a osim nadahnutog domaćina protiv sebe će imati i umor.

Do lučkog gradića koji se nalazi 160 kilometara od Soluna, Tivćani su putovali skoro 15 sati. Međutim, maksimalno motivisani očekuju duel sa Kavalom, a u slučaju trijumfa biće blizu plasmana u završnicu ovog takmičenja.

"Put do Grčke bio je naporan i dug. To je, međutim, sastavni dio ovog takmičenja, uostalom tako je bilo i Grcima kad su bili gosti u Tivtu. Atmosfera u timu je dobra, optimisti smo, jer smo već savladali Kavalu na našem terenu. Ukoliko bi nam to ponovo pošlo za rukom, našli bismo se u završnici Balkanske lige, što bi bio fantastičan rezultat u debitanskom nastupu", rekao je Savo Đikanović, iskusni centar Tivćana.

Duel Kavala - Teodo igra se od 17.30 sati u dvorani „Kavala Atletik centar”, a pravdu će dijeliti trojka iz Srbije, Milivoje Jovčić, Saša Maričić i Jasmina Juras.

Bonus video: