Obradović zbog duga napustio Panatinaikos?

Veliki šok je izazvala izjava u kojoj je Dimitris optužio svog strica Tanasisa Janakopulosa da ga je slagao po pitanju dugova kluba i naveo da su oni drastično veći nego što je to zvanično objavljeno
60 pregleda 0 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.12.2012. 17:34h

Dimitris Janakopulos, koji je ljetos od strica Tanasisa preuzeo Panatinikos, sazvao je danas nenajavljenu konferenciju za novinare u Atini i šokirao novinare i sve navijače “zelenih” rekavši da odlazi iz kluba, prenosi “Telegraf”.

Janakopulos je izjavio da napušta klub i da će sve svoje akcije koje ima besplatno ponuditi kome god želi da ga naslijedi na toj funkciji.

Takođe, na konferenciji je konačno izašla na vidjelo prava istina zbog čega je trofejni trener Željko Obardović poslije 13 godina napustio Panatinikos.

Veliki šok je izazvala izjava u kojoj je Dimitris optužio svog strica Tanasisa Janakopulosa da ga je slagao po pitanju dugova kluba i naveo da su oni drastično veći nego što je to zvanično objavljeno.

Dimitris je, takođe, naveo da je pravi razlog odlaska Željka Obradovića činjenica da mu je Tanasis Janakopulos dugovao veliku svotu novca, baš kao i brojnim košarkašima koji i dalje čekaju na isplatu dugovanja.

Ovakvo obraćanje javnosti i iznošenje “prljavog veša” izazvalo je pravi šok u Atini, gdje se dugo vjerovalo kako su Janakopulosi jedni od rijetkih koji su svoj klub vodili savjesno, ne “žaleći dinara” kako bi svi igrači i stručni štab bili zadovoljni.

Bonus video: