Radonjić: Idemo iznad onoga što se očekivalo

"Možda je moglo biti drugačije, ali uspjeli smo da odigramo završicu sa karakterom i da dođemo do pobjede", istakao strateg "plavih"
1 komentar(a)
Dejan Radonjić i izabranici, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić i izabranici, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.11.2012. 22:12h

Budućnost Voli je upisala šestu uzastopnu pobjedu, treću u Evrokupu i napravila možda i ključni korak ka drugoj fazi.

Zbog toga je bilo i razumljivo zadovoljstvo Dejana Radonjića, trenera crnogorskog šampiona.

”Još jedna pobjeda u Evrokupu i zadovoljni smo svim što smo do sada prikazali. Idemo iznad onoga što se očekivalo. Za mene je bio očekivan meč, jer se Šarlroa značajno pojačala pred duel sa nama. Vratio se Derik Alen, a doveli su pleja Džekela Fostera, koji im je donio probojnost. Iskoristili su našu veliku fizičku potrošnju, tim prije što su imali sedam dana da se pripreme za ovaj duel. Možda je moglo biti drugačije, ali uspjeli smo da odigramo završicu sa karakterom i da dođemo do pobjede", rekao je nakon meča trener Radonjić.

Đovani Boci, strateg Šarlroe, istakao je da je njegov tim igrao slabo, a da su ga iznenadili Di Bost i Nikola Ivanović.

"Počeli smo napadački dobro, a ono što smo primjetili da su dva plejmejkera najbolji šuteri Budućnosti. U prvoj četvrtini su dali četiri trojke. Pokušavali smo da igramo odbranu na slabijoj strani, ali im nismo smjeli dozvolili da šutiraju iz lakih situacija. To donosi samopouzdanje kako njima, tako i čitavoj ekipi. Sve u svemu, odigrali smo loše i izgubili. Volio bih da vidim još jednom izvođenje lopte Alekse Popović kod rezultata 56:53. Tim tada ima pet sekundi, a mislim da je prošlo više", istakao je Boci.

Bonus video: