Mornar spreman za prvi trijumf

U Bar stiže dobra i kvalitetna ekipa Kumanova, za koju svi u taboru Mornara imaju samo riječi hvale. Ipak, domaći teren, ekipa koja se dodatno uigrala i veliki motiv - mogu odnijeti prevagu.
0 komentar(a)
Mornar, Foto: Savo Prelević
Mornar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.11.2012. 14:15h

Za razliku od nekoliko prethodnih sezona kada su Barani bili ozbiljan takmac u regionalnom takmičenju, ove godine je situacija znatno drugačija - izabranici Mihaila Pavićevića još tragaju za prvim trijumfom.

Možda je i došlo vrijeme da se tako nešto dogodi večeras. U Bar stiže dobra i kvalitetna ekipa Kumanova, za koju svi u taboru Mornara imaju samo riječi hvale. Ipak, domaći teren, ekipa koja se dodatno uigrala i veliki motiv - mogu odnijeti prevagu.

- Mislim da je došlo vrijeme da obradujemo domaće navijače u Balkanskoj ligi. Neće nam biti lako, u to sam siguran. Gosti u svojim redovima imaju nekoliko kvalitetnih igrača koji su sami kadri da preokrenu tok utakmice. Zreliji smo, bolji i jači u odnosu na početak sezone i upravo na tome temeljimo optimizam. Volio bih i da publika dođe u što većem broju - rekao je trener Mornara Pavićević.

Meč u dvorani „Topolica“ igra se od 18 časova. Ulaz je slobodan.

Bonus video: