Radonjić: Bili smo mirni u završnici

"Nismo bili šuterski rasploženi, ali 14 ofanzivnih skokova nam je dalo samopouzdanje da dođemo do pobjede", naglasio strateg "plavih"
1 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.11.2012. 23:09h

Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija, bio je zadovoljan nakon meča protiv bugarskog šampiona.

"Dobro smo počeli, imali kontrolu utakmice, ali smo onda greškama i neiskustvom vraćali rivala u igru i u sistem gdje do izražaja dolazi njihov indivindulani kvalitet. Uspjeli smo kroz dobru odbranu i pametnim napadom da opet dođemo do prednosti, ali smo ih opet vratili u igru. U završnici smo, ipak, bili mirni, imali iskustvo iz prethodnih mečeva. Nismo bili šuterski rasploženi, ali 14 ofanzivnih skokova nam je dalo samopouzdanje da dođemo do pobjede. Zadovoljan sam, ali se osjećao psihološki pritisak zbog domaćeg terena”, istakao je radonjić.

Njegov kolega na klupi Lukoil Akademika Marin Dokuzovski smtara da je presudio ofanzivni skok Podgoričana.

"Izjednačena utakmica. Obje ekipe su imale šansu da pobijede, ali veća koncentracija i želja domaćih igrača su odlučili. Kod četiri razlike za nas, imali su tri ofanzivna skoka, ali utakmicu je odlučilo čak 14 uhvaćenih lopti igrača Budućnosti u napadu, što je nedopustivo za ekipu koja želi da pobijedi. Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi i želji. Imali smo dobrih i loših strana u igri, a očekujem težak meč i u revanšu. Imamo šansi da se plasiramo u drugi krug”, objasnio je doskorašnji selektor Makedonije.

Bonus video: