Teodo dočekuje Kožuv

"Igramo protiv ekipe koja je kvalitet pokazala u prošlom kolu kada je nakon dobre igre savladala Kavalu", kaže Slobodan Subotić, trener Teoda
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2012. 10:58h

Košarkaši Teoda imali su uspješan startu u Balkanskoj ligi.

Prije sedam dana pred svojim navijačima su savladali OKK Beograd (80:70), a večeras ih očekuje novo iskušenje.

U goste ima stiže Kožuv, koji ima iskusnu u kvalitetnu ekipu. Makedonci su do sada savladali OKK Beograd u gostima i Kavalu kući, a poraženi su od Rilskog.

"Igramo protiv ekipe koja je kvalitet pokazala u prošlom kolu kada je nakon dobre igre savladala Kavalu. Znamo da će biti teško, oni su iskusna ekipa, ali se nadam da uz jednu dobru partiju i podršku sa tribina možemo doći do novog slavlja", optimista je Slobodan Subotić, trener Teoda.

Najveći adut makedonskog tima je sjajna spoljna linija, koju predvodi iskusni srpski internacionalac Miladin Peković.

"Kožuv imaju jaku spoljnu liniju. Igrači na pozicijama plej, beka i krila imaju dobar šut spolja, a dobri su i u igri jedan na jedan. Ako uspijemo da ih zaustavimo, obavićemo veliki dio posla. Takođe, centri će morati dobro da zagrađuju koš i da u jednoj brzoj igri tražimo šansu za trijumf", jasan je Savović.

Duel u dvorani “Župa” počinje u 18 sati, a pravdu će dijeliti Miodrag Ličina (Srbija), Uroš Obrknežević (Srbija) i Ademir Zurapović (BiH).

Bonus video: