Mornar gostuje u Slavonskom Brodu

"Možda upravo ovaj duel može biti prekretnica u sezoni. Svi igrači su spremni", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.
0 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Fibaeurope.com
Mihailo Pavićević, Foto: Fibaeurope.com
Ažurirano: 30.10.2012. 15:23h

Košarkaši Mornara žele da prekinu lošu seriju od tri uzastopna poraza, dva u Balkanskoj ligi i jednog u prvenstvu. Zadatak im neće biti nimalo lak. Gostovanje u Hrvatskoj, odličnoj ekipi “Đuro Đaković” može prekinuti negativan trend.

Ipak, domaćin je ove sezone pokazao kvalitet, koji je naročito evedentan kada igraju pred svojom publikom.

Nova ekipa Mornara posjeduje kvalitet i potencijal, ali potrebno je vremena da se sve kockice poslože na najbolji mogući način.

Svjesni su toga svi u taboru našeg predstavnika.

"Treba vremena da se uigramo onako kako to svi želimo . To sam već u nekoliko navrata rekao, a i sada ću ponoviti. I potpuno je logično da su oscilacije u igri sastavni dio ove mlade ekipe. Hrvatski predstavnik je i u meču sa Izraelcima pokazao da posjeduje kvalitet, a jače oružje im je šut sa distance. Nama su potrebni ovakvi mečevi da uđemo u pravi i željeni ritam. Iako je domaćin favorit, nećemo se predati. Možda upravo ovaj duel može biti prekretnica u sezoni. Svi igrači su spremni", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Meč u dvorani “Vijus” u Slavonskom Brodu igra se danas od 18 sati.

Bonus video: