Mornar dočekuje Galil Gilbou

Mornar želi prvi trijumf koji bi podmlađenoj i renoviranoj ekipi donio dodatno samopouzdanje,Gilboa želi da seriju od tri uzastopna poraza u domaćem šampionatu i Balkanskoj ligi prekine
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.10.2012. 09:08h

Premijerni meč pred domaćim navijačima, Barani će imati u okviru drugog kola Balkanske lige. Rival je stari poznanik iz prošlogodišnje sezone, ekipa Galil Gilboe iz Izraela.

I jedni i drugi sa puno optimizma iščekuju početak duela. Mornar želi prvi trijumf koji bi podmlađenoj i renoviranoj ekipi donio dodatno samopouzdanje, Gilboa želi da seriju od tri uzastopna poraza u domaćem šampionatu i Balkanskoj ligi prekine na teškom gostovanju.

Ipak, oprez mora biti ključan u taboru tima Mihaila Pavićevića.

" Imamo strpljenja za renoviranu ekipu, i potpuno je logično da nam treba vremena da određeni igrači iz pozicije epizodista iz prošle sezone, uđu u ulogu ključnih košarkaša ove godine. Odigrali smo dobar meč u prošlom kolu, koji nam daje za pravo da se nadamo dobrom rezultatu. Sa druge strane, i te kako smo svjesni da Izraelci imaju sjajan tim, koji ove godine nije startovao dobro i sada će tražiti priliku da trijumfuju u Baru. Idemo korak po korak, podrška navijača je neophodna, a vjerujem da možemo iznenaditi", rekao je Pavićević.

Meč u dvorani “Topolica” počinje u 18.30 sati, a pravdu će dijeliti Ademir Zurapović (BiH), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Haris Bijedić (BiH).

Bonus video: