Radnički angažovao Ćapina

"Trebala nam je neka novina, kako bismo malo digli ekipu. Trebaju nam rezultati, jer ne želimo da trajemo godinu dana, već da sazremo kao klub i budemo ozbiljan projekat", rekao Miroslav Nikolić, trener Kragujevčana
53 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Ćapin, Foto: Novosti.rs
Aleksandar Ćapin, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 09.10.2012. 20:53h

Poslije trećeg uzastopnog poraza u ABA ligi (Olimpija, Cedevita, Igokea), munjevito su reagovali u Radničkom.

Iako je postojala priča da će se tim pojačati na mjestu centra, poslije poraza od Igokee ekipi se pridružio tridesedogodišnji plejmejker Aleksandar Ćapin.

“Završili smo posao sa Ćapinom, ostaće kod nas do kraja sezone. Trebala nam je neka novina, kako bismo malo digli ekipu. Trebaju nam rezultati, jer ne želimo da trajemo godinu dana, već da sazremo kao klub i budemo ozbiljan projekat. Trenutno se gušimo u igri, Nenad Miljenović i Stefan Jović su mladi i na njih računamo u narednim sezonama. Kada je Stiven Marković van igre, kao kada se povredio protiv Cedevite, nemamo pravo rješenje. Od centra nismo odustali, ali trenutno nema pravih igrača na tržištu”, rekao je Miroslav Nikolić, trener Kragujevčana, za “Sportski žurnal”.

Ćapin je karijeru počeo u Partizanu, poslije čega je promijenio veliki broj klubova.

Igrao je u Bon Telekomu, Gravelinu, Panelioniosu, Ređo Kalabriji, Varezeu, Panioniosu, Azomvašu, Lokomotivi Roštov, Žalgirisu, Olimpiji.

Prošlu sezonu proveo je u Turk Telekomu.

Bonus video: