Radonjić: Čudna završnica

"Sada je puna sedmica za rad pred nama, što će nam dobro doći, jer je bilo evidentno da nam treba zajednički trening", objasnio strateg crnogorskog šampiona
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.10.2012. 19:18h

Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija, bio je zadovoljan nakon što su njegovi izabranici ostvarili prvi trijumf u sezoni.

"Slavili smo protiv MZT-a, koji je kvalitetna ekipa. Imali smo kontrolu meča od samog starta sa čudnom završnicom kada smo od plus 20 dozvolili rivalu da se praktično vrati u meč. Međutim, opet smo u finišu imali kontrolu. Sada je puna sedmica za rad pred nama, što će nam dobro doći, jer je bilo evidentno da nam treba zajednički trening. Hvala publici na podršci, kao i igračima na pobjedi", istakao je Radonjić.

Strateg makedonskog tima Aleksandar Todorov naglasio je da nisu prikazali ni 50 odsto mogućnosti.

"Čestitam domaćoj ekipi na pobjedi, bila je bolja tokom čitavog meča. Budućnost nas je zaustavila u drugoj i trećoj četvrtini, što pokazuje i broj datih poena, dva puta po 13. Znali smo da je skor Budućnost od 0-2 nerealan, jer je poražena od dvije od pet najboljih ekipa u ABA ligi. Budućnost će, siguran sam, biti u vrhu bez obzira na ovakav start. Dali su nam puno lakih poena, razigrali smo Vitkovca i time sam nezadovoljan", objasnio je Todorov.

Bonus video: