Radonjić: Da nađemo način da se vratimo na pravi put

"Ovo nam je drugi neuspjeh u nizu i moramo brzo da pronađemo način kako da se vratimo na pravi put", zaključio je Radonjić
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.10.2012. 00:52h

Čestitajući na pobjedi Igokoi (70:61), trener košarkaša Budućnosti Dejan Radonjić je kazao da je njegova ekipa u prvom poluvremenu "trebala rezultatski mnogo bolje da prođe".

"Jer smo u jednom dijelu imali kontrolu igre. Međutim, nismo uspjeli valorizovati neke stvari na pravi način", dodao je Radonjić.

Ikogea je početkom nastavka odmah stekla prednost.

"Mi smo jurili minus i u jednom trenutku uspjeli da uhvatimo priključak, što nam je davalo mogućnost da uđemo u neizvjesnu završnicu. Međutim, tada je do izražaja došlo iskustvo igrača Igokee, pronalazili su prva rješenja u napadu i stigli do pobjede. Ovo nam je drugi neuspjeh u nizu i moramo brzo da pronađemo način kako da se vratimo na pravi put", zaključio je Radonjić.

Dragan Bajić, trener Igokee, rekao je da je očekivao težak meč, "jer je Budućnost dobra ekipa, a odigrala je mnogo bolje nego protiv Cedevite".

"Mislim da smo mogli ranije da riješimo pitanje pobjednika, ali što zbog kvaliteta rivala, što zbog naših grešaka to nismo uradili. Ipak, najvažnije je da smo upisali novi trijumf. Moji igrači su dali sve od sebe da pobjedimo i na kraju su nagrađeni za veliki trud koji su uložili", istakao je Bajić.

Bonus video: