Košarkaši se družili sa navijačima

"Druženje sa najmlađim fanovima, ostalim ljubiteljima košarke i medijima predstvaljalo je veliko zadovoljstvo za sve nas", kazao je Vladimir Dašić.
1 komentar(a)
Košarkaši i navijači, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Košarkaši i navijači, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 10.09.2012. 17:49h

Pravo oduševljenje nastalo je na EKO pumpi na Bulevaru Ivana Crnojevića u Podgorici, kada su se pojavili košarkaški reprezentativci.

Brojni mališani, ljubitelji košarke, predstavnici medija, ali i svi korisnici usluga EKO pumpe koji su se tu slučajno zatekli, imali su priliku da se druže sa našim reprezentativcima, uzmu autograme i naprave fotografije sa momcima koji su sjajnim igrama i rezultatima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, osvojili srca navijača i sportske javnosti.

"Druženje sa najmlađim fanovima, ostalim ljubiteljima košarke i medijima predstvaljalo je veliko zadovoljstvo za sve nas. Drago nam je što smo igrama i rezultatima u kvalifikacijama zaslužili simpatije cjelokupne javnosti, a ovakve akcije najbolja su prilika da se odužimo navijačima i svima onima koji su nam bili podrška na putu ka ostvarenju cilja. Pomoć sponzora je veoma značajna u ostvarenju vrhunskih rezultata, a kompanija Jugopetrol je to prepoznala i zbog toga im se zahvaljujem u ime igrača", kazao je Vladimir Dašić.

Ova akcija uslijedila je kao rezultat odlične saradnje koju su uspostavili Jugopetrol AD Kotor i Košarkaški savez Crne Gore.

"Jugopetrol AD Kotor želi da kroz ovakve i slične akcije doprinese promociji sporta, zdravog načina života i timskog duha. Upravo zbog toga, smo se odlučili da sponzorišemo Košarkaški savez Crne Gore. Pokrenuli smo i akciju u kojoj smo za naše vjerne potrošače koji kupe bilo koji proizvod na EKO pumpama u ukupnoj vrijednosti od 25 eura (što je zapravo pet sakupljenih kupona za kupovine od po pet eura), obezbijedili mogućnost da po 50% nižim cijenama kupe "Spalding" lopte za košarku, fudbal ili odbojku. Vjerujemo da ćemo kroz ovu akciju bar malo doprinijeti promociji timskih sportova u Crnoj Gori", rekao je savjetnik izvršnog dirktora Jugopetrol AD Kotor Pavle Radulović.

Druženje sa reprezentativcima, organizovano je dan uoči posljednje utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji 2013. godine protiv Slovačke, a podrška koju su dobili od posjetilaca EKO pumpe trebalo bi da bude podstrek izabranicima Luke Pavićevića da se novom pobjedom oproste od navijača i krunišu ljeto za pamćenje.

Bonus video: