Reprezentativci posjetili grob Ljuba Jovanovića

Jovanović je ubijen 30. juna prošle godine na Cetinju usljed pokušaja razbojništva u kazinu ''Lutrija''
93 pregleda 2 komentar(a)
KSCG, Foto: Kscg.me
KSCG, Foto: Kscg.me
Ažurirano: 09.09.2012. 15:20h

Nekoliko sati nakon povratka sa Islanda, igrači i članovi stručnog štaba muške seniorske reprezentacije Crne Gore, posjetili su grob nekadašnjeg člana našeg nacionalnog tima - Ljuba Jovanovića, koji je tragično izgubio život 30. juna 2011. godine.

Uz prisustvo porodice i rodbine pokojnog Jovanovića, igrači su položili vijenac na grob momka koji je bio omiljen među saigračima i prijateljima.

“Poslije svih radosti koje smo doživjeli ovih dana zahvaljujući sjajnim igrama i rezultatima u kvalifikacijama, ovo je bio jedan tužan trenutak za sve nas, jer smo posjetili grob jednog velikog momka i velikog sportiste kakav je bio Ljubo Jovanović. Bio sam direktor kluba kada je potpisivao prvi ugovor i kada je odlazio iz Budućnosti. Pratio sam njegovu karijeru sve do njegovog odlaska u Grčku, a na kraju je Ljubo tragično okončao svoj život prošle godine. Bilo je veoma tužno i mogli ste da se uvjerite u tu šutnju koja je vladala prilikom naše posjete njegovom grobu. Uradićemo sve da ga ne zaboravimo i kada god budemo u prilici, doći ćemo da posjetimo njegovu vječnu kuću”, kazao je direktor reprezentativnih selekcija Danilo Mitrović.

Jovanović (24) ubijen je 30. juna prošle godine na Cetinju usljed pokušaja razbojništva u kazinu ''Lutrija''.

Rođen 27. juna 1987. u Podgorici. Ponikao je u Budućnosti, a igrao je u Lovćenu i nizu drugih timova u okruženju.

Posljednju sezonu proveo je u grčkom KAOD-u sa kojim je izborio plasman u prvu ligu.

Posljednjih dana života boravio je na Cetinju, gdje je bio na pripremama sa B reprezentacijom Crne Gore, koja se pripremala za učešće na turniru u Kini.

Bonus video: