Hauard preskače početak sezone

"Naš ljekarski tim je uradio sve neophodne analize, i možemo da kažemo da je Dvajt na pravoj stazi oporavka", istakao Mič Kupčak
1 komentar(a)
Hauard, Foto: Beta AP
Hauard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 08.09.2012. 17:37h

Najveće pojačanje Los Anđeles Lejkersa, centar Dvajt Hauard možda će preskočiti početak nove sezone u NBA ligi budući da se još nije u potpunosti oporavio od povrede leđa, prenosi košarka24.com.

Prema riječima Miča Kupčaka, generalnog menadžera "jezerdžija", Supermen još nije u potpunosti zaliječio povredu leđa i nije sto odsto spreman za jak tempo NBA utakmica.

"Naš ljekarski tim je uradio sve neophodne analize, i možemo da kažemo da je Dvajt na pravoj stazi oporavka. Ipak, on mora apsolutno da se oporavi od povreda i nećemo rizikovati da ga guramo rovitog u vatru. Ako bude bilo potrebno Dvajt neće biti u sastavu Lejkersa u pripremnom periodu ili na nekoliko prvih utakmica nove sezone. Svjesni smo da se trenutno oporavlja i želimo da sanira povredu maksimalno, poručio je Kupčak.

Prvi operativac L. A. Lejkersa je napomenuo da se sa povratkom neće žuriti.

"Nismo razgovarali sa doktorima o tačnom datumu kada bi se Dvajt mogao vratiti. Nema potrebe za takvim razgovorima trenutno, zadovoljni smo kako se oporavlja i svjesni smo da će nam pomoći puno u toku sljedeće sezone”, zaključio je Kupčak.

Bonus video: