Božić ide u Crvenu zvezdu?

Božić je u osam sezona sa kluboom iz Humske osvojio 18 trofeja, ali “crno-bijeli” nisu htjeli da nastave saradnju, pa je iskusni 33-godišnji bek od jula bez angažmana
51 pregleda 9 komentar(a)
Petar Božić, Foto: Smedia.rs
Petar Božić, Foto: Smedia.rs
Ažurirano: 31.08.2012. 11:01h

Dugogodišni kapiten Partizana i klupski rekorder po broju odigranih utakmica, Petar Božić, nadomak je prelaska u redove Crvene zvezde, prenosi "Telegraf”.

Božić je u osam sezona sa kluboom iz Humske osvojio 18 trofeja, ali “crno-bijeli” nisu htjeli da nastave saradnju, pa je iskusni 33-godišnji bek od jula bez angažmana.

Iako se pominjalo da će okačiti patike o klin i učiti trenerski zanat, Božić želi da odigra još nekoliko sezona, a ozbiljna ponuda stigla je iz Crvene zvezde.

Tvrdi se da su tajni pregovori već u toku i da je senzacionalni transfer na pomolu.

Sve to dešava se u vrijeme najžešćeg verbalnog rata u istoriji rivaliteta košarkaških timova Partizana i Crvene zvezde, obilježenog psovkama i uvredama u polemici između trenera “crno-bijelih” Duška Vujoševića i Nebojše Čovića, predsjednika kluba sa Malog Kalemegdana.

Direktor Partizana Dragan Todorić nedavno je izjavio da su Božiću otvorena vrata za povratak u klub kada završi sa igranjem košarke.

Međutim, pitanje je da li će to i dalje da važi ako Božić pojača “crveno-bijele”, kao i da li će “grobari” ikada oprostiti ovakav potez.

Bonus video: