Lejkersi ih čekaju: Lebron i Džordž zajednički donose odluku

Obojica narednog mjeseca postaju slobodni agenti, mogu da biraju novu sredinu, ukoliko se njihovi finansijski zahtjevi uklope u budžet zainteresovanih klubova
56 pregleda 0 komentar(a)
lebron džordž, Foto: Usatoday.com
lebron džordž, Foto: Usatoday.com
Ažurirano: 06.06.2018. 20:15h

Nekoliko sati uoči trećeg meča finalne serije plej-ofa NBA lige, između Klivlenda i Golden Stejta, košarkaški svijet je obišla informacija da će Lebron Džejms i Pol Džordž prvih dana jula zajedno odlučiti da li će karijeru nastaviti u istom timu.

Kako javlja dobro obaviješteni novinar ESPN-a i NBA insajder, Adrijan Vojnarovski, dvije velike zvijezde razgovaraće o mogućnosti da zaigraju u dresu LA Lejkersa.

Obojica narednog mjeseca postaju slobodni agenti, mogu da biraju novu sredinu, ukoliko se njihovi finansijski zahtjevi uklope u budžet zainteresovanih klubova.

Kako javlja ESPN; Džordž ima otvorenu ponudu da ostane u Oklahomi i podsjeća da je izjavio kako je uživao igrajući sa Raselom Vestbrukom i Karmelom Entonijem.

Međutim, on je pred početak ove sezone i nakon odlaska iz Indijane iznio planove - jedna godina u Tanderima, pa odlazak u Los Anđeles, grad u kome je odrastao.

Lebron je, naravno, emotivno vezan za Klivlend, ali ga privlači izazov povratka Lejkersa na najveću scenu, nakon godina tavorenja.

Ukoliko bi Džordž prvi napravio korak ka "gradu anđela", i Džejms bi dobio dodatni motiv da dođe u jedan od najvećih klubova na svijetu.

"Njih dvojica su odavno u dobrim odnosima, njihovo međusobno poštovanje je veliko, pa će praktično zajednički donijeti odluku", navodi ESPN.

Džejms ima opciju i da ostane u Klivlendu, a kao kandidati da dovedu najdominantnijeg igrača današnjice pominju se i Hjuston i Filadelfija...

Bonus video: