Dubljević: Niko nije očekivao četiri pobjede na startu

"Niko nije očekivao da ćemo napraviti tako veliki uspjeh u prva četiri kola, ali moramo da zaboravimo sve ovo i okrenemo se sljedećoj utakmici", rekao je Dubljević
1 komentar(a)
Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.08.2012. 12:33h

Bojan Dubljević je sa 16 poena bio najefikasniji pojedinac u pobjedi Crne Gore nad Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Novi centar Valensije ističe da niko nije očekivao da će "crveni" nakon četiri kola imati isto toliko pobjeda...

"Još jedna pobjeda u nizu. Zasluženo smo dobili ekipu koja je fizički inferiorna, jer igra sa pet niskih košarkaša. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i zasluženo slavili. Niko nije očekivao da ćemo napraviti tako veliki uspjeh u prva četiri kola, ali moramo da zaboravimo sve ovo i okrenemo se sljedećoj utakmici", rekao je Dubljević.

Centar Islanda, Hlinur Baeringson, naglasio je da je Crna Gora iskoristila prednost u visini.

"Veoma teška utakmica u sjajnoj atmosferi, protiv odličnog tima. Bilo nam je lijepo da igramo pred ovim divnim navijačima. Crna Gora je iskoristila prednost u visini i kaznila nas mnogo puta pod košem. U prvom poluvremenu smo bili pasivni, nije bilo dovoljno takmičarskog duha, ali mora da se zna da smo izgubili od veoma jakog tima. U drugom poluvremenu smo igrali dobro, ali mislim da možemo još bolje", kazao je Baeringson.

Bonus video: