Ostalo im malo karata pa ih nisu pustili u prodaju da ne bi imali problema?!

"To je bila slobodna prodaja i sve ulaznice su razgrabljene", rekao je Mitrović
129 komentar(a)
Nikola Ivanović, Foto: FoNet
Nikola Ivanović, Foto: FoNet
Ažurirano: 23.08.2012. 17:51h

Direktor reprezentativnih selekcija Košarkaškog saveza Crne Gore Danilo Mitrović kazao je da nema ulaznica za kvalifikacionu utakmicu sa Srbijom i da su ih firme "razgrabile".Crna Gora i Srbija kvalifikacionu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo u Sloveniji odigraće 2. septembra u Podgorici.Mitrović je kazao da ni igračima i stručnom štabu nije odobrena tražena kvota ulaznica. On je rekao da to se time ne bavi i da je to posao kancelarije Saveza.Prema njegovim riječima, za tu utakmicu vlada veliko interesovanje."Time se ne bavim, to je posao kancelarije Košarkaškog saveza. Informaciju da su sve karte prošle dobio sam kada sam se vratio sa puta. Firme su ih sve uzele. Tražio sam po deset ulaznica za stručni štab i igrače, a odobreno mi je po pet", rekao je Mitrović na konferenciji za novinare.Na pitanje da li će biti karata u slobodnoj prodaji kazao da su sve već prodate."To je bila slobodna prodaja i sve ulaznice su razgrabljene", rekao je Mitrović.

Bolje da ne pušte i malo karata što je ostalo?

Generalni sekretar KSCG, Petar Popović, kaže da su se nakon pobjede nad Srbijom "usijali" telefoni i da je mnoštvo firmi, klubova i opština iz svih krajeva zemlje tražilo karte za ovu utakmicu.

"Kad smo sve to skupili ispalo je onda da bi vrlo mali broj karata trebalo da bude pušten u slobodnu prodaju i onda bi došli u situaciju da ljudi dođu na šalter da kupe karte i da se desi da to plane za nekih 5 minuta ili manje, i da onda imamo veći problem da objašnjavamo ljudima zašto više nema karata i da na taj način još sebe više uvučemo u neke probleme. Ovako, desilo se to što se desilo", objasnio je Popović za TV "Vijesti".

Bonus video: