Portparol KSCG nepristojno gestikulirao prema publici

Portparol KSCG je Miloš Pavićević, a dio na kojem nepristojno gestikulira vidi se poslije 50. sekunde ovog video snimka
150 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2012. 13:33h

Crnogorski košarkaši morali su pješke da dođu do „Beogradske arene”, jer je autobus kasnio, potom je izviždana himna „Oj svijetla majska zoro”, ali je odgovor momaka u crvenim dresovima bio fenomenalan, Srbija je savladana sa 73:71.

Ali, beogradski mediji („Sportski žurnal”, „Večernje novosti”, „Sport”) pišu kako su neki pretjerali u slavlju.

„Sjenku na slavlje gostiju bacio je momak za koga kažu da je u reprezentaciji Crne Gore zadužen za odnose sa javnošću. Poslije pobjedonosnog koša skočio je, okrenuo se ka publici i uhvatio se za međunožje, više puta jasno „pokazavši” poruku”, piše u „Sportskom žurnalu”.

Veće probleme spriječili su potpredsjednik i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, Dejan Tomašević i Andrija Kleut.

„To je, naravno, izazvalo verbalne reakcije publike, a pitanje je da li bi se sve završilo samo na provokaciji, da provokatora nisu sklonili i tako zaštitili Dejan Tomašević i Andrija Kleut”, piše „Žurnal” i navodi da po završetku utakmice ni jedan zvižduk sa tribina nije upućen reprezentaciji Crne Gore.

Portparol KSCG je Miloš Pavićević, a dio na kojem nepristojno gestikulira vidi se poslije 50. sekunde ovog video snimka.

Galerija

Bonus video: