Irving slomio ruku

"To je bila čudna nesreća, veoma sam razočaran, moram više pažnje da obratim na svoje zdravlje", rekao prošlogodišnji ruki sezone
0 komentar(a)
Kajri Irving, Foto: Cbc.ca
Kajri Irving, Foto: Cbc.ca
Ažurirano: 15.07.2012. 11:14h

Mladi plej Klivlenda Kajri Irving, prošlogodišnji ruki godine, slomio je desnu ruku na treningu svoje ekipe u Las Vegasu, prenosi kosarka.rs.

Irving je ruku povrijedio kada je nezadovoljan poslije izgubljene lopte udario desnom rukom u zaštitni zid.

Kajri se vraća u Klivlend, gdje će biti pregledan od strane timskih doktora, a zatim će vjerovatno morati i na operaciju.

Vjeruje se da će biti spreman za početak trening kampa krajem septembra, vjerovatno se sa povratkom na teren neće žuriti, a više će se znati poslije pregleda timskih doktora.

"To je bila čudna nesreća, veoma sam razočaran, moram više pažnje da obratim na svoje zdravlje. Jednostavno je bilo ludo i nepromišljeno, dogodilo se tako brzo," rekao je Irving novinarima.

Ovo je veliki udarac za Irvinga koji je prethodnih dana bio u žiži javnosti kada je na treningu Olimpijske reprezentacije Amerike izazvao Kobija Brajanta na duel "1 na 1".

Poraženi je bio u obavezi da mora da uplati 50 hiljada dolara na ime humanitarne organizacije koju je pobjednik izabrao.

Na kraju je sve završeno samo na prepucavanju.

Bonus video: