Vujanić: Vujoševićev poziv se ne odbija

"Nemam više ni želje ni motiva da se ponovo zamajavam stvarima koje prethode dolasku u novi klub. Kada je stigla ponuda Vujoševića, više nisam imao dilemu", objasnio Vujanić
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2012. 18:21h

Nakon što je u dresu Panioniosa doživio tešku povredu koljena od koje nioje uspio da se potpuno oporavi i vrati na teren, Miloš Vujanić je odlučio da prihvati ponudu Duška Vujoševića.

"Tasmanlijski đavo“ će ubuduće biti pomoćni trener u stručnom štabu Partizana.

S obzirom da mu sudbina nije dozvolila da kao igrač drugi put obuče "crno-bijeli" dres, bar će kao trener biti u klubu gdje je doživio zvjezdane trenutke.

"Poziv Duška Vujoševića se ne odbija. Sa 32 godine i mnogo povreda iza sebe, poslije dosta razmišljanja, shvatio sam da je sa igračkom karijerom gotovo. Iskreno, nemam više ni želje ni motiva da se ponovo zamajavam stvarima koje prethode dolasku u novi klub. Kada je stigla ponuda Vujoševića, više nisam imao dilemu“, rekao je Vujanić za "Telegraf“.

On kaže da prihvatanje Duletovog poziva nije preveliki zalogaj.

„Nije, jer se ni najmanje ne opterećujem trenerskom karijerom. Opet, kako da se Vujoševiću kaže ne? Moja želja je bila da radim sa djecom, da ih učim košarci, a sada ću ja morati dobro da se potrudim, kako bih i ja nešto naučio. Jasno je da moram, a pored Vujoševića će to biti prava škola“, jasan je Vujanić.

Bonus video: