Partizan: Nismo kontaktirali Hezonju

"KK Partizan mt:s pozdravlja izjave simpatije prema Partizanu igrača Hezonje i nada se da njegov primjer neće ostati usamljen, a njemu želi uspješnu karijeru i izrastanje u velikog igrača", kaže se u saopštenju iz Humske
56 pregleda 2 komentar(a)
Mario Hezonja, Foto: Kk-zagreb.hr
Mario Hezonja, Foto: Kk-zagreb.hr
Ažurirano: 12.07.2012. 12:04h

Sapunica oko Marija Hezonje i Partizana dobila je epilog.

Jedan od najtalentovanijih igrača na svijetu potpisao je sedmogodišnji ugovor sa Barselonom, a Zagreb će dobiti 150.000 eura nan ime obeštećenja.

Povodom posljednjih informacija da je Hezonja blizu, a potom i daleko od Humske, saopštenjem se oglasio Partizan.

“Povodom velike medijske buke oko mogućeg dolaska u Partizan Maria Hezonje želimo da kažemo da mi direktnih kontakata sa ovim igračem nismo imali. Košarkaškom klubu Partizan mt:s bi bila čast da takav talenat dođe kod nas i sa velikim simpatijama smo primili njegove riječi koje smo vidjeli u medijima. Željeli bismo da ponovo dođe vrijeme u kome bi igrači iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju prelazili radi bavljenja sportom, a bez ikakve otadžbinske halabuke i ljutnje. Bili smo svjesni u svakom trenutku da je nakon 20 godina nacionalističkog divljanja i pravljenja svakovrsne štete u ljudskim odnosima iluzorno očekivati da jedan mladić od 18 godina, ma koliko častan i hrabar bio, jednim potezom svu tu štetu sportski sanira. KK Partizan mt:s pozdravlja izjave simpatije prema Partizanu igrača Hezonje i nada se da njegov primjer neće ostati usamljen, a njemu želi uspješnu karijeru i izrastanje u velikog igrača”, kaže se u saopštenju šampiona Srbije.

Bonus video: