Dvajt Hauard ide u Bruklin?

Osim Hauarda, za Netse bi naredne sezone mogli da zaigraju Džejson Kid, koji je kupio kuću u blizini Bruklina, i Derik Vilijams
0 komentar(a)
Hauard, Foto: Beta AP
Hauard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 01.07.2012. 11:14h

Dvajt Hauard, najbolji igrač Orlanda, na putu je da se preseli u Bruklin Netse, objavio je ESPN.

Dvadesetšestogodišnji centar, koji je bio prvi pik na draftu 2004. godine, sastao se u petka sa Robom Heningom, novim generalnim menadžerom Bruklina i saopštio mu da želi da naredne sezone igra za taj tim.

Sada je na Heningu da nađe način da se “Supermen” preseli u Bruklin.

Hauard je i pred početak protekle sezone tražio da bude trejdovan, ali je uprava “magičnih” ostala nijena na njegovu želju.

Nema sumnje da će u Orlandu ovog puta morati da ispune želju jednog od najdominantnijih igrača NBA lige, jer mu je ostala još samo godinu dana ugovora.

Hauard je, navodno, angažovao i advokata da se sa upravom orlanda dogovori kako bi već ovoga ljeta postao slobodan igrač.

Da je dogovor između Orlanda i Bruklina moguć, najavio je i Otis Smit, generalni menadžer “magičnih”, koji je izjavio da će klub u narednih nekoliko dana odlučiti da li će obaviti trejd.

Pored Hauarda, novi član Bruklin Netsa mogao bi da postane Džejson Kid, a u klubu bi u tom slučaju ostao i Derik Vilijams.

Izvor blizak Kidu objelodanio je da je iskusni plej kupio kuću u Ist Hemptonu, u blizini Bruklina.

Kid i Vilijams su se navodno već dogovorili da naredne sezone igraju u istom klubu.

U prilog navedenom govori podatak da su nedavno viđeni kako igraju golf u dijelu grada u kojem bi Kid trebalo da stanuje.

Doskorašnji plej Dalasa igrao je već za Nju Džersi u periodu od 2001. do 2008, kada je zabilježen najbolji u istoriji Netsa, jer su igrali dva velika finala (2002. i 2003. godine).

Bonus video: