Mlada reprezentacija na turniru u Kini

Crnogorskoj selekciji turnir u Kini u sklopu je priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, koje je na programu od 12. do 22. jula.
0 komentar(a)
mlada košarkaška reprezentacija, Foto: Vesko Belojević
mlada košarkaška reprezentacija, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 19.06.2012. 16:14h

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore učestvovaće na turniru koji će od 22. do 29. juna biti odigran u Kini, saopšteno je iz Košarkaškog svaeza.

Osim domaćina, rivali crnogorskoj selekciji biće Srbija i Hrvatska.

Za mladu reprezentaciju je turnir u Kini dio priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, koje je na programu od 12. do 22. jula.

Selektor Mihailo Pavićević zbog povreda u Kini neće moći da računa na Marka Todorovića i Radosava Spasojevića.

"Zadovoljan sam odnosom igrača, koji su na pripremama u Tivtu dali svoj maksimum i pokazali sjajan odnos prema nacionalnom timu. Atmosfera u ekipi je odlična i nemam ni jednu primjedbu na ponašanje i odnos igrača. U duelima sa jakim selekcijama koje će nastupiti u Kini, pokušaćemo da odigramo na najbolji mogući način i sigurno je da će tih šest mečeva, biti veliko iskustvo za naše igrače", kazao je Pavićević, kome će u radu pomagati Ljubomir Vujačić.

Na turniru u Kini za crnogorsku selekciju nastupaće Mihailo Kasalica, Andrej Pajović, Bojan Ratković, Marko Mugoša, Miloš Latković, Nemanja Grabovica, Danilo Nikolić, Vukota Pavić, Luka Radović, Pavle Raičković, Nihad Musović, Milo Unkašević, Aleksandar Milić i Nemanja Gavranić.

RASPORED

Prvi turnir - Kunšan

Petak – 22. jun

CRNA GORA – Kina (13.30)

Subota – 23. jun

CRNA GORA – Srbija (8.30)

Nedjelja – 24. jun

CRNA GORA – Hrvatska (8.30)

Drugi urnir - Jongčeng

Srijeda – 27. jun

CRNA GORA – Kina (13.30)

Četvrtak – 28. jun

CRNA GORA – Srbija (9.30)

Petak – 29. jun

CRNA GORA – Hrvatska (9.30)

Bonus video: