Ivković napustio Olimpijakos

"Na odluku je uticala i činjenica da sam umoran od paralelnog rada u klubu i reprezentaciji”, rekao je Ivković u izjavi za sajt Olimpijakosa
0 komentar(a)
Dušan Ivković, Foto: REUTERS
Dušan Ivković, Foto: REUTERS
Ažurirano: 15.06.2012. 21:16h

Donio je Olimpijakosu nakon 15 godina titulu prvaka Evrope i Grčke, a potom odlučio da napusti klub.

Dušan Ivković se zahvalio čelnicima Pirejaca na saradnji i odlučio se za odlazak.

Poslije sastanka sa vlasnicima kluba braćom Anegolopulos, Ivković je rekao da želi da se posveti isključivo radu sa reprezentacijom Srbije.

Vlasnici Pirejaca su Ivkoviću ponudili dvogodišnji ugovor, ali se srpski stručnjak nije bio zadovoljan ponudom i zahvalio se, uz napomenu da nema namjeru da radi u bilo kojem drugom klubu.

Grčki mediji prenose da je Duda odbio i milionske ponude Anadolu Efesa i Fenerbahčea, obećavši čelnicima Olimpijakosa da će ukoliko se opet odluči na rad u nekom klubu, grčki I evropski šampion imati prioritet u njegovom izboru.

“U razgovoru sa predsjednikom Panajotisom Angelopulosom analizirali smo uslove u kojima smo radili kao i aktuelni ekonomski trenutak u grčkoj košarci i Olimpijakosu. Želim da se maksimalno posvetim radu u srpskoj reprezentaciji. Takođe, želim da se zahvalim svima u Olimpijakosu, vlasnicima, igračima, navijačima. Na odluku je uticala i činjenica da sam umoran od paralelnog rada u klubu i reprezentaciji”, rekao je Ivković u izjavi za sajt Olimpijakosa.

Bonus video: