Nikolić na klupi Radničkog još četiri sezone

"Čekaju me iste, ako ne i veće muke nego prošle godine. Posao započinjem iz “minusa”, jer nam već i formalno nedostaju Dejvid Sajmon i Miljan Pavković", objasnio Nikolić
0 komentar(a)
Miroslav Nikolić, Foto: NLB LIGA
Miroslav Nikolić, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 15.06.2012. 17:39h

Miroslav Nikolić ostaje na klupi Radničkog naredne četiri godine, saopštio je kragujevački klub.

Iako je još ranije najavljeno da će iskusni trener predvoditi klub i naredne sezone, danas je potvrđeno da će ostati u rodnom gradu.

“Ozvaničen je nastavak moje saradnje sa Radničkim u periodu od četiri godine. Dogovorili smo plan po kojem slijedi stabilno finansiranje kluba, a to će omogućiti i kvalitetniji rad u Radničkom”, rekao je Nikolić.

On je najavio da već danas kreće u formiranje novog sastava i pregovore sa kandidatima za sezonu 2012/2013. godine.

“Čekaju me iste, ako ne i veće muke nego prošle godine. Posao započinjem iz “minusa”, jer nam već i formalno nedostaju Dejvid Sajmon i Miljan Pavković, a sem Stefana Birčevića i Stefana Sinoveca svi ostali igrači su slobodni, kao što je poznato. Međutim, takva postavka me ne koleba ni najmanje. Znamo kako, a imamo mjesec i po dana do priprema da postignemo maksimum u početnoj fazi rada”, objasnio je Nikolić.

Nakon tri sezone u kojima se Radnički ustalio kao ABA ligaš, redovan učesnik završnice nacionalnog kupa i šampionata, za narednu sezonu u klubu imaju i veće ambicije.

Poseban motiv za naredni period je i dovođenje finala Kupa “Radivoja Koraća” u Kragujevac.

Bonus video: