Vujošević se vraća na klupu Partizana?

Sagovornik “Informera” ističe da je i Jovanović svjestan kako mu je ovo posljednja sezona na klupi”crno-bijelih”
0 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: NLB LIGA
Duško Vujošević, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 13.06.2012. 18:04h

Trofejni trener Duško Vujošević će od sljedeće sezone ponovo će biti šef stručnog štaba Partizan, prenosi Telegraf pisanje lista "Informer".

Uprava “crno-bijelih” navodno je nezadovoljna učinkom Vlada Jovanovića, kao i trenutnim stanjem u klubu, pa će zbog toga vratiti legendarnog stručnjaka.

Vujošević nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje ovu informaciju.

"Ne želim da komentarišem”, rekao je za “Informer” najtrofejniji trener u istoriji Partizana, a odbio je da prokomentariše i učinak svog nasljednika na klupi kluba iz Humske u prethodne dvije godine.

Ipak, beogradski list saznaje preko svojih izvora u Partizanu da je povratak Vujoševića gotova stvar.

"Vujošević se uskoro vraća na klupu Partizana. Danilović i Todorić nezadovoljni su učinkom Vlade Jovanovića iako su mu dvije godine pružali maksimalnu podršku. Sa Duletom je već postignut načelan dogovor i to je, između ostalog, razlog što je on u posljednje vrijeme redovan na utakmicama Partizana. Istovremeno, uprava “crno-bijelih” traži i novi angažman za Jovanovića, a na tome je angažovan menadžer Miško Ražnatović”, rekao je izvor blizak klubu.

Sagovornik “Informera” ističe da je i Jovanović svjestan kako mu je ovo posljednja sezona na klupi”crno-bijelih”.

"Jovanović indirektno već najavljuje odlazak. U razgovoru s igračima obavezno ističe da se ne zna ko će ih voditi naredne sezone”.

Bonus video: