Košarkaški kamp "Ivanova korita" od 20. do 27. juna

Ovaj kamp je jedinstven po tome što se prvi put u Crnoj Gori održava na planini, a dječaci i djevojčice će imati idealne uslove za rad i odmor.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.06.2012. 11:53h

Košarkaški kamp "Ivanova korita" održaće se od 20. do 27. juna u istoimenom odmaralištu u srcu Nacionalnog parka "Lovćen".

Na njemu će učestvovati dječaci i djevojčiće od osam do 14 godina, a petnaestak dana prije njegovog početka organizatorima je stiglo između 90 i 100 prijava.

Ovaj kamp je jedinstven po tome što se prvi put u Crnoj Gori održava na planini, a dječaci i djevojčice će imati idealne uslove za rad i odmor.

Sa njima će raditi Dragan Radović, trener Lovćena i selektor muške juniorske reprezentacije Crne Gore, potom Vesko Krivokapić, koji je svojevremeno radio u Budvi, Milisav Šušić (pomoćni trener Ulcinja), Nenad Milošević (trener mlađih kategorija Budućnost Volija), Miloš Radović (trener mlađih kategorija Budućnost Volija) i Vuk Subotić (Risan).

"Ove godine će biti samo jedna smjena, jer smo željeli da vidimo kako će sve to biti. Međutim, interesovanje je veliko, što nas izuzetno raduje. Planiramo da već od sljedeće godine ovaj kamp bude u tri smjene", rekao je Dragan Radović, jedan od organizatora kampa "Ivanova korita".

Osim pomenutih trenera, dječaci i djevojčice će imati priliku da upijaju znanje i od promotera kampa.

U pitanju su prvi kapiteni muške i ženske seniorske selekcije Crne Gore Vlado Šćepanović i Hajdana Radunović, potom centar Filadelfije Nikola Vučević, krilni centar Spartaka iz Sankt Peterburga Vladimir Dragičević, kao i od trenera Budućnost Volija i Hemofarma Dejana Radonjića i Nebojše Bogavca.

Bonus video: