I drugi pehar stiže iz Bara

Zbog revanša finala Lige šampiona za rukometašice između Budućnosti i Đera, igrači i stručni štab Budućnost Volija nisu u mogućnosti da se raduju pred svojim navijačima
0 komentar(a)
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.05.2012. 08:28h

Osvojen Kup Crne Gore, plasman na završni turnir ABA lige i četvrtfinale Evrokupa.

To je za sada učinak košarkaša Budućnost Volija, a večeras će, gotovo je izvjesno, sezonu za ponos krunisati novom titulom državnog prvaka.

Podgoričani su u prva dva meča finalne serije lako izašli na kraj sa Sutjeskom i trebalo bi da se desi čudo, pa da se finale ne završi nakon trećeg meča.

Prvi trofej u sezoni izabranici Dejana Radonjića osvojili su u "Topolici“, a i drugom će da se raduju u Baru.

Naime, zbog revanša finala Lige šampiona za rukometašice između Budućnosti i Đera, zbog koje se postavlja podloga u "Morači”, igrači i stručni štab Budućnost Volija nisu u mogućnosti da se raduju pred svojim navijačima.

"Dobili smo prethodna dva meča i očekujem da odigramo na nivou ta dva duela i da ostvarimo cilj, a to je odbrana titule. Favoriti smo i vjerujem da ćemo to opravdati na terenu i na pravi način završiti sezonu", rekao je Radonjić.

Nikšićani u Bar stižu svjesni da ništa ne može da se promijeni.

Izabranici Dušana Dubljevića potrudiće se da odigraju dobar meč, kako bi donekle popravili utisak sa prethodna dva susreta.

"Budućnost je dokazala nebrojeno puta do sada da je najbolji tim u državi. Nismo u situaciji da joj prijetimo, jer je znatno bolja. Teško da u ovom trenutku možemo nešto da promijenimo. Na neutralnom parketu daćemo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak. Nadam se da će i Sutjeska u dogledno vrijeme biti ozbiljan rival", istakao je Nemanja Vranješ, najbolji igrač Nikšićana.

Bonus video: