Vukčević prezadovoljan radom mlađih kategorija

"Pokazalo se ispravnim što ove godine nismo imali juniorsku selekciju, jer je sva pažnja koju smo posvetili ostalim selekcijama dala rezultat", rekao direktor mlađih kategorija Podgoričana
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2012. 20:58h

Poslije prošlogodišnje sezone u kojoj su imali puno organizacionih i finansijskih problema, dolaskom Dragana Bokana na čelo Budućnost Volija, klub se stabilizovao.

Seniorska ekipa iza sebe ima jednu od najuspješnijih, ako ne i najuspješniju sezonu u posljednjih desetak godina, a sa odličnim rezultatima mogu se pohvaliti i mlađe kategorije.

"Pokazalo se ispravnim što ove godine nismo imali juniorsku selekciju, jer je sva pažnja koju smo posvetili ostalim selekcijama dala rezultat. Mini basket je na najboljem putu da sezonu završi bez poraza. Mlađe pionire očekuje završni turnir narednog vikenda, pioniri su završili regularni dio sezone bez poraza, a kadeti su na tri kola do kraja prvi u ligi sa tri pobjede više od drugoplasiranog Anagastuma", rekao je direktor mladih kategorija Dragan Vukčević.

Ono čime se “plavi” posebno mogu pohvaliti je škola košarke u kojoj su djeca od devet do 14 godina.

"Zahvalni smo svim roditeljima što su nam ukazali povjerenje time što su nam dali svoju djecu na košarkaško i ljudsko usavršavanje kroz naše treninge. Ogromna pažnja se poklanja talentima čije vrijeme tek dolazi, koji istinski vole sport i koji prema košarci imaju strast istu kao i profesionalci. Već sada krećemo sa upisom novih članova u Školu košarke, što će nam biti prioritet u narednoj takmičarskoj sezoni", zaključio je Vukčević.

Bonus video: