Pajović: Rizvić traži novi klub

"Još smo u fazi razgovora oko raskida ugovora, a Hasan je izrazio želju da do pronalaska novog angažmana trenira sa nama", objasnio sportski direktor Podgoričana
63 pregleda 0 komentar(a)
Hasan Rizvić, Foto: Savo Prelević
Hasan Rizvić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.05.2012. 07:58h

Bivši slovenački reprezentativac Hasan Rizvić, koji je stigao 5. januara kao zamjena za Nikolu Vučevića, neće više braniti boje Budućnost Volija.

U toku su razgovori između njegovog menadžera i uprave crnogorskog šampiona oko raskida ugovora, kako bi mogao da nađe novi angažamn.

Do tada će trenirati sa “plavima”.

"Još smo u fazi razgovora oko raskida ugovora, a Hasan je izrazio želju da do pronalaska novog angažmana trenira sa nama. S obzirom na profesionalni odnos koji je pokazao od dolaska u naš klub i ponašanja, koje je za primjer, izašli smo mu u susret. U domaćem šampionatu mogu igrati dva stranca, ta mjesta su zauzeli Džermejn Anderson i Met Boldin, pa je ovo najbolje rješenje za sve", rekao je za “Vijesti” sportski direktor Podgoričana Gavrilo Pajović.

Rizvić je u ABA ligi odigrao 12 utakmica za Budućnost Voli i ostvario prosječan učinak od od pet poena poena i tri skoka po utakmici, a na terenu je provodio 17 minuta.

U Evrokupu je odigrao dva meča više, a prosječno je davao 4,9 poena i hvatao četiri lopte po meču. Na parketu je provodio nešto više od 18 minuta.

Karijeru je počeo u Čeliku iz Zenice, a nastavio u Pivovarni Laško, Olimpiji, Bosni, Slask Vroclavu, Uniksu i Azovmašu.

Bonus video: