Barani na Cetinju, Ulcinj gost Sutjeske

Posljednja dva kola igraće se za prestiž, jer su Budućnost Voli, Mornar, Sutjeska i Lovćen učesnici plej-ofa.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2012. 09:58h

Posljednja dva kola igraće se za prestiž, jer su Budućnost Voli, Mornar, Sutjeska i Lovćen učesnici plej-ofa.

SUTJESKA - ULCINJ (DANAS, 19 ČASOVA)

Na krilima pobjede protiv Teoda, košarkaši Sutjeske dočekuju Ulcinj. Izabranici Dušana Dubljevića spremni su, kako kažu, da prirede novu radost svojim simpatizerima.

"Pobjeda protiv Teoda došla je u pravom trenutku. Ipak, stečenim se nikada ne zadovoljavamo, što će na svojoj koži najbolje osjetiti Ulcinjani. Moramo da nastavimo u istom ritmu jer je publike na našim mečevima sve više. Učinićemo sve da im priredimo novo zadovoljstvo", jasan je Nemanja Vranješ, bek Nikšićana.

Ulcinj ide na noge Sutjesci nakon ubjedljivog poraza odMornara pred svojim navijačima.

"Imamo motiva da odigramo najbolje što možemo posljednja dva kola, jer je sam plasman u Superligu uspjeh za nas poslije svih problema koje smo imali. Očekujem da odigramo dobro i da pariramo ekipi Sutjeske, koja je apsolutni favorit", iskren je Nikola Milatović, trener Ulcinja.

LOVĆEN - MORNAR (SJUTRA, 18)

Cetinjani su plasmanom u plej-of ispunili ambicije, a u susretu protiv Mornara žele da prikažu dobru igru i da pokušaju da obraduju svoje navijače.

"Što se tiče konačnog plasmana, ovaj meč ne može ništa da promijeni, ali daćemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Neće biti lako, Mornar je kvalitetna ekipa, dobila nas je tri puta ove sezone. Međutim, nadam se da ćemo odigrati dobro. Pokušaćemo da napravimo iznenađenje i potvrdimo uspješnu sezonu", naglasio je strateg Cetinjana Dragan Radović.

Primarni cilj u Superligi, košarkaši Mornara su praktično ostvarili. Ipak, to ne znači da će četa Mihaila Pavićevića finiš ligaškog dijela takmičenja odigrati ispod svog ovogodišnjeg renomea. Gostovanje na Cetinju je samo još jedan meč u nizu.

"Nemamo nikakvo dodatno breme koje bi uticalo na našu igru u meču sa uvijek neugodnim Lovćenom, posebno kada igra na domaćem parketu. Njima je predstojeći duel sasvim sigurno mnogo važniji, tako da će oni igrati sa određenom dozom opreza. Svi smo spremni, orni i voljni da zabilježimo novi trijumf", optimista je kapiten Mornara Ivan Jelenić.

Bonus video: