Derbi u Nikšiću - Sutjeska protiv Mornara

Uoči novog meča izabranicima Dušana Dubljevića motiva neće nedostajati, s obzirom na to da su Barani na startu Superlige savladali Vranješa i saigrače.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2012. 08:53h

Na krilima uspješnih rezultata iz prethodna četiri kola, košarkaši Sutjeske dočekuju Mornar (19 sati).

Uoči novog meča izabranicima Dušana Dubljevića motiva neće nedostajati, s obzirom na to da su Barani na startu Superlige savladali Vranješa i saigrače.

"Pobjeda protiv Budućnosti za nas je prošlost. Vremena za slavlje gotovo da nema. Sve misli usredsredili smo ka večerašnjem meču. Potrudićemo se da naša pobjednička serija traje što duže. Sigurno da je Mornar kompaktna ekipa, međutim, naši ciljevi su jasni. Na startu lige uspjeli su da nas savladaju, vjerujem da imamo snage da im uzvratimo istom mjerom", kazao je Vladan Jocović, centar Nikšićana.

Umorni nakon napornog ritma, sa svega jednim danom odmora nakon teškog meča u Tivtu, košarkaši Mornara putuju na megdan najprijatnijem iznenađenju lige - ekipi Sutjeske.

"Imali smo zaista žestok ritam u prethodnom periodu i ekipa je evidentno umorna, ali i voljna da još jednom odigra onako kako se od nas i očekuje. U Nikšiću je teško igrati, a Sutjeska je pokazala i u prošlom kolu da je kadra da savlada bilo kojeg rivala. Na krilima trijumfa nad Podgoričanima pokušaće i nas da još jednom iznenade u Nikšiću. Imamo i mi svojih aduta i iskreno vjerujem da možemo trijumfovati", rekao je kapiten Mornara Ivan Jelenić.

Bonus video: