Lako za Budućnost Voli

Duel između Mornara i Lovćena odložen za subotu zbog toga što Barani igraju četvrtfinale Balkanske lige protiv Feni Industrije iz Kavadaraca
0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: ABA liga
Dejan Radonjić, Foto: ABA liga
Ažurirano: 04.04.2012. 07:58h

Dvije utakmice 4. kola Erste Superlige igraju se danas, dok je duel između Mornara i Lovćena odložen za subotu zbog toga što Barani igraju četvrtfinale Balkanske lige protiv Feni Industrije iz Kavadaraca.

Budućnost Voli - Teodo (srijeda, 20 sati)

Aktuelni šampion jedini do sada ima maksimalan učinak i nema sumnje da će i večeras upisati novi trijumf.

"Želimo da nastavimo seriju pobjeda i da na našem terenu savladamo ekipu Teoda", bio je tratak šef struke “plavih” Dejan Radonjić.

Tivćani u “Moraču” dolaze desetkovani povredama, bez četiri veoma važna igrača.

"Idemo u goste najkvalitetnijoj ekipi u ligi sa velikim kadrovskim problemima. Nedostaju nam četiri igrača iz prve petorke - Rondović, Subotić, Radulović i Pekić. Šansu će dobiti juniori i imaju priliku, ako je to moguće, da se afirmišu u meču sa renomiranim protivnikom. Pobjeda Podgoričana je izvjesna, jedina dilema je koliko će razlike biti na kraju", iskren je trener Teoda Milan Rondović.

Ulcinj - Sutjeska (srijeda, 19.10)

Ulcinj nakon prva tri kola ima skor od pobjede i dva poraza. U duelu sa Sutjskom se nadaju da će iskoristiti prednost domaćeg terena.

"Sutjeska je izuzetno nezgodna ekipa sa kvalitetnim pojedincima, koje predvodi Vranješ. Međutim, i mi smo u usponu forme, očekujem pune tribine, dobar meč i našu pobjedu", optimista je strateg domaćina Nikola Milatović.

Nikšićani u Ulcinj dolaze puni samopouzdanja nakon dva vezana trijumfa protiv Lovćena i Teoda.

"Nadam se da ćemo u Ulcinju upisati novu pobjedu. Istina, neće biti lako jer domaćin ima dobar tim. Svakako da smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima. Nemamo namjeru da prekidamo pozitivan niz. U slučaju uspjeha napravili bi lijepu uvertiru pred meč sa ekipom Budućnosti. U ovom trenutku, međutim, nećemo se baviti narednim protivnikom, jer je za nas prvi uvjek najteži", kazao je Nemanja Vranješ, najbolji strijelac Nikšićana.

Bonus video: