Balkanska liga: Barani bez prava na grešku

Vjerujem da će i domaća publika dati dodatni podstrek da istrajemo u želji da odluku prolongiramo za dva dana - rekao je kapiten Mornara Ivan Jelenić.
0 komentar(a)
BALKANSKA_1, Foto: S. PRELEVIĆ
BALKANSKA_1, Foto: S. PRELEVIĆ
Ažurirano: 03.04.2012. 09:22h

U Mornaru su mobilisane sve snage pred najvažniji meč u dosadašnjem dijelu sezone. Nakon poraza u prvom odmjeravanju snaga sa Fenijem u Kavadarcima, trijumf izabranika Mihaila Pavićevića nameće se kao imperativ.

Evidentan umor nakon zaista iscrpljujućeg rasporeda i napornog ritma utakmica na praktično svaka dva dana, može da predstavlja i dodatni problem našem predstavniku u četvrtfinalu Balkanske lige. Uz malo više sportske sreće duel u Makedoniji mogao je da ima potpuno drugačiji epilog, ali vremena za jadikovanje nema.

- Taj duel smo onog trenutka kada je završen ostavili iza sebe. Imamo prednost domaćeg parketa i mogućnost da izjednačimo rezultat u seriji. I tu mogućnost moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. Ekipa je umorna, što je i potpuno logično. Odmarali smo naizmjenično neke igrače, ali su nosioci igre uvijek bili tu. Imamo jasnu viziju kako da stignemo do trijumfa, i koje stvari da ispravimo u odnosu na prvi meč. Vjerujem da će i domaća publika dati dodatni podstrek da istrajemo u želji da odluku prolongiramo za dva dana - rekao je kapiten Mornara Ivan Jelenić.

Meč u dvorani "Topolica" igra se večeras u 18 časova.

Bonus video: