Mornar korak od fajnl-fora

Barani u mečevima doigravanja za završni turnir imaju prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici, ali ne i olakšicu koju tradicionalno bolje plasirane ekipe imaju - prvi meč kod kuće
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2012. 08:28h

Sve što su košarkaši Mornara uradili u dosadašnjem dijelu Balkanske lige, staje u naredna najmanje dva, a najviše tri meča sa starim poznanicima iz Kavadaraca, ekipom Fenija. Barani u mečevima doigravanja za završni turnir imaju prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici, ali ne i olakšicu koju tradicionalno bolje plasirane ekipe imaju - prvi meč kod kuće.

"To je stvarno malo začuđujuće, ali šta da se radi. Ekipa koja je domaćin u prvom meču, a kada se već igra ovakav sistem bez koš razlike, ima startnu prednost. U slučaju početnog trijumfa pred domaćim navijačima, preostaju im dvije “brejk” lopte, doduše na našem terenu. Ali, pravila su jasna i moramo da ih poštujemo", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Kompletna ekspedicija Mornara doputovala je u večernjim satima u Kavadarce. Na radost svih koji su gledali debitantski meč Majkla Singlterija (pokazao da će biti veliko pojačanje), i daroviti Amerikanac biće na raspolaganju stručnom štabu.

Prvi meč četvrtfinala Balkanske lige počinje u 18 časova.

Bonus video: