Radonjić: Povreda Krstovića pokvarila slavlje

"Hvala navijačima, napravili su sjajan ambijent. Ovo je prva pobjeda Budućnost u Podgorici nad nekom španskom ekipom, što je još jedna velika stvar koju su napravili ove sezone", objasnio trener "plavih"
0 komentar(a)
Dejan Radonjić i igrači, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić i igrači, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.03.2012. 22:11h

Dejan Radonjić je mnogo puta ove sezone imao razloga da slavi sa saradnicima iz stručnog štaba i igračima, a večeras je bio posebno raspoložen.

Ostvarena je pobjeda protiv, trenutno, četvrtoplasirane ekipe iz španske lige, čime pobjeda dobija na težini.

Međutim, bek Bojan Krstović je u finišu meča doživio povredu, nakon duela pod košem gostiju, i sada je pitanja koliko će morati da pauzira.

"Nije dobro što se Krstović povrijedio, to je malo pokvarilo sliku. Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali je primicač osjetljiv. Težak meč, ekipa Valensije ima 12 iskusnih igrača, a od dolaska Perasovića igraju dobro. Igrali smo sasvim korektno u prvom polugvremenu, dok je u drugom Valensija preuzela kontrolu igre i izgledalo je da će da slavi. Međutim, ekipa je, kao mnogo puta ove sezone, pokazala karakter i uspjeli smo da slavimo. Hvala navijačima, napravili su sjajan ambijent. Ovo je prva pobjeda Budućnost u Podgorici nad nekom španskom ekipom, što je još jedna velika stvar koju su napravili ove sezone", istakao je Radonjić.

Velimir Perasović je, kao pravi sportsmen, čestitao “plavima” na pobjedi.

"Igrali su čvrsto, muški, kvalitetno, sa viškom energije, koja je nama nedostajala u jednom dijelu druge i u četvrtoj četvrtini. Budućnost igra modernu, čvrstu košarku. Pravili su nam velike probleme sa prodorom, pa otuda i veliki broj šuteva za tri poena. Takođe, imali smo i veliki broj izgubljenih lopti, što je presudilo u ovoj utakmici. Ostaje 40 minuta u Valensiji, mislim da možemo nadoknaditi zaostatak i proći dalje", istakao je strateg Valensije.

Bonus video: