Magija opila Hauarda

"Ovo je bio trenutak u kojem se mijenjala moja karijera, a to niko nije htio da vidi. Na kraju je odlučilo to što sam uvijek stavljao lojalnost ispred svega", rekao je Hauard.
0 komentar(a)
Dvajt Hauard, Foto: Beta AP
Dvajt Hauard, Foto: Beta AP
Ažurirano: 16.03.2012. 08:28h

Sve utakmice u NBA ligi bile su u sjenci kraja roka za trejdove između timova. Do sinoć u 20 sati po našem vremenu (14 časova na Istočnoj obali) trajala je neizvjesnost da li će Dvajt Hauard sada ili na kraju sezone kao slobodan agent otići u Nju Džersi, ali se dogodio neočekivani preokret – Supermen je odlučio da ostane u Orlandu i da potpiše ugovor kojim se obavezuje da će i naredne sezone nositi dres „magičnih”.

"Srećan sam što je sve konačno završeno. Nije mi bilo lako, kao što su neki ljudi mislili. Ovo je bio trenutak u kojem se mijenjala moja karijera, a to niko nije htio da vidi. Na kraju je odlučilo to što sam uvijek stavljao lojalnost ispred svega", rekao je Hauard.

Da su svi mislili da je njegov odlazak u Nju Džersi gotova stvar, najbolje se vidjelo na sajtu NBA lige - nekoliko sati su se prodavale majice „mrežica” sa njegovim prezimenom!

Obavljeno je, ipak, nekoliko trejdova - Golden Stejt i San Antonio su zamijenili Stivena Džeksona i Ričarda Džefersona, „netsi” su poslali Portlandu Memeta Okura i Šona Vilijamsa za Džeralda Valasa.

Kada je otišao i Markus Kembi u Hjuston, uprava „bejlzersa” je otpustila dugogodišnjeg trenera Nejta Mekmilana.

Hjuston je, takođe, ugrabio najzvučnije ime - petostruki šampion sa LA Lejkersima, Derek Fišer, postao je novi stanovnik Teksasa.

Bonus video: