Bogavac: Budućnost je apsolutni favorit

Budućnost se apsolutni favorit, pokazala je to dosadašnjim igrama i rezultatima, a na nama je da odigramo najbolje što možemo”, rekao je Bogavac za “Vijesti”.
0 komentar(a)
Nebojša Bogavac, Foto: Zoran Đurić
Nebojša Bogavac, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.03.2012. 19:08h

Pretposljednjeg dana januara, Nebojša Bogavac je preuzeo “vruć krompir”. Sjeo je na klupu Hemofarma umjesto Željka Lukajića i preuzeo na sebe nezahvalan zadatak da sa mladom ekipom, koju muče finansijski problemi, izbori opstanak u ABA ligi.

Pobjedom u srijedu u Vršcu protiv Zlatoroga (58:54), to je i uspio, pa pred posljednja tri meča može da odahne. Zajedno sa svojim izabranicima rasterećeno dočekuje duel u “Morači”.

"Utakmica protiv Zlatoroga došla je nakon serije teških mečeva protiv Cibone, Partizana i Makabija i uspjeli smo da obezbijedimo opstanak i sada u meč ulazimo potpuno rasterećeni. Za Budućnost je ovaj meč bitan, pobjedom i definitivno ide među četiri najbolja. Hemofarm nikada nije dobio u Podgoricu u regionalnoj ligi, pa nam se pruža prilika da odigramo dobro i, ako ništa drugo, da pokušamo da izborimo egal završnicu. Budućnost se apsolutni favorit, pokazala je to dosadašnjim igrama i rezultatima, a na nama je da odigramo najbolje što možemo”, rekao je Bogavac za “Vijesti”.

Bonus video: