Mornar gostuje Temišvaru

"Rezultat nam je u drugom planu, a domaćin će najvjerovatnije pokušati da se trijumfom oprosti od ovogodišnjeg učešća. Vjerujem u kvalitet svih mojih momaka", istakao je Pavićević
0 komentar(a)
Mornar, Foto: Anto Baković
Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 06.03.2012. 08:43h

Rasterećeni, bez rezultatskog imperativa, i sa svega deset košarkaša u sastavu, igrači Mornara otputovali su na posljednje gostovanje u okviru Balkanske lige.

I prije kraja regularnog dijela takmičenja po grupama, Barani su ostvarili cilj - meč protiv rivala iz Temišvara, stoga, poslužiće kao dobra proba pred duele doigravanja za plasman na završni turnir koji izabranike Mihaila Pavićevića očekuju uskoro.

Šansu će dobiti najvjerovatnije "neki novi klinci" čiji motiv i želja ni jednog trenutka ne bi trebalo da dođu u pitanje.

"Respektujemo rivala, ali smo naš posao u grupnoj fazi završili i prije ovog duela. To ne znači da ćemo se igrati sa rejtingom i imenom našeg kluba. Odmorićemo nekoliko košarkaša, a svi koji dobiju priliku uradiće sve da ukazano povjerenje opravdaju. Rezultat nam je u drugom planu, a domaćin će najvjerovatnije pokušati da se trijumfom oprosti od ovogodišnjeg učešća. Vjerujem u kvalitet svih mojih momaka", istakao je Pavićević.

Bonus video: