Radonjić: Osjećaj je sjajan

"Čestitam igračima, svima u klubu, navijačima i medijima koji nas na sjajan način prate od starta sezone", istakao strateg Podgoričana
63 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Dejan Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.03.2012. 21:59h

Iako je u novu sezonu ušao sa potpuno novim timom, osam igrača, Dejan Radonjić je opet uspio da Budućnost Voli odvede na završni turnir ABA lige.

Zbog toga je bilo razumljivo njegovo zadovoljstvo nakon duela sa šampionom Bosne i Hercegovine.

"Ovom pobjedom smo blizu plasman među četiri. Potrebna su nam dva trijumfa do kraja, imamo karakter za to, bez obzira što smo opterećeni. Možda će nam biti potrebna samo pobjeda protiv Hemofarma. Odbrana je bila dobra, napada samo na momente, a Široki je dobra napadačka ekipa. Osjećaj je fenomenalan, čestitam igračima, svima u klubu, navijačima i medijima koji nas na sjajan način prate od starta sezone. Kao trener imam sjajan osjećaj, napravili smo dva velika rezultata u nekoliko dana”, istakao je strateg Budućnost Volija.

Ivan Velić, šef struke Širokog, izrazio je zadovoljstvo atmosferom i ambijent u kojem je meč odigran.

"Mnogo je ljepše igrati u ovakvoj atmosferi nego u pozorišnoj. Budućnost je bila nervozna, stisnuta i žao mi je što to nismo iskoristili. Odigrali smo napadački lošije nego inače, skok smo uspjeli iskontrolisati, ali smo imali dosta izgubljenih lopti”, objasnio je Velić.

Prije meča u hrvatskim medijima se pojavila informacija da Hercegovci nisu bili zadovoljni tretmanom u Podgorici.

"Tretmanom sam zadovoljan, ali ne i loptama sa kojima smo trenirali. Nismo mogli da treniramo, jer smo imali tri vrste lopti, koje su bile više za ragbi. Ako Budućnost trenira sa njima, onda svaka čast, ali lopta se, nakon što padne na parket, odbijala tri metra od igrača. Ovim ne želim da umanjim uspjeh domaćina, jer snagu svog tima mjerim protiv Budućnosti. Radonjić radi sjajan posao i to ću uvijek javno reći", objasnio je strateg Širokog.

Bonus video: