Radonjić: Prezadovoljan sam

"Krka je do 26. minuta kontrolisala dešavanja na terenu, a na 13 razlike napravili smo zaokret. Odbrana je bila maksimalana, a moji igrači su pokazali karakter", objasnio šef struke "plavih"
50 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: ABA liga
Dejan Radonjić, Foto: ABA liga
Ažurirano: 25.02.2012. 22:06h

Budućnost Voli je na putu da po drugi put uzastopno izbori plasman na fajnl-for.

Crnogorski šampion je savladao Krku u Novom Mestu, a pomoć je imao od Partizana i Radničkog.

Beograđani su pobijedili Cibonu u Zagrebu (83:77), a Kragujevčani su pred svojim navijačma bili bolji od Olimpije (88:76).

"Prezadovoljan sam što smo dobili jednu ovakvu utakmicu. Početak nije nagovještavao ovakav ishod, Krka je bila fenomenalna, a mi smo bili dekoncentrisani i nismo bili na nivou, što se možda nije očekivalo s obzirom na igre koje smo prikazivali. Međutim, iza nas je period sa puno problema i bez treninga, a i priprema za ovaj duel nije bila zadovoljavajuća zbog problema sa prevozom. U drugoj četvrtini smo smanjili prednost rivala, ali to nije bila igra koja je obećavala. Krka je do 26. minuta kontrolisala dešavanja na terenu, a na 13 razlike napravili smo zaokret. Odbrana je bila maksimalana, a moji igrači su pokazali karakter. Završnicu smo odigrali fenomenalno u odbrani, mirno i pametno u napadu i zasluženo smo slavili”, rekao je Dejan Radonjić, trener Budućnost Volija.

Aleksandar Sekulić, strateg Krke, je čestitao gostima na trijumfu, a potom dodao:

"Budućnost je iskoristila prednost u visini nakon što smo mi ostali bez prvog centra Jure Lalića. Do kraja smo igrali sa samo dva visoka igrača, a gosti su to iskoristili, nadskakali nas i zasluženo slavili. Želim ekipi Budućnosti da se plasira na završni turnir, a ako joj to uspije, neće biti lak protivnik za bilo koga”.

Bonus video: