Lin iznervirao Vorld Pisa

"Mi smatramo da mora da promijeni svoju frizuru. Mislim, ipak je čovjek sad u Njujorku, a to je prijestonica mode", istakao igrač "jezerdžija"
0 komentar(a)
Meta Vorld Pis, Foto: Risheleonline.com
Meta Vorld Pis, Foto: Risheleonline.com
Ažurirano: 12.02.2012. 15:36h

Nakon poraza Los Anđeles Lejkersa u "Medison Skver Gardenu“ od Njujorka, krilni igrač "jezerdžija" poznat po svom nezgodnom temperamentu, Meta Vorld Pis pošteno je isprozivao Džeremija Lina, prenosi kosarka24.

Amerikanci su puno prostora u svojim izveštajima posvetili Džeremiju Linu, a nakon meča novinare je zanimalo mišljenje Meta Vorld Pisa o ovom igraču.

"Da li smo pričali o Linu? O, da, pričali smo... Samo smo o njemu razgovarali. Mi smatramo da mora da promijeni svoju frizuru. Mislim, ipak je čovjek sad u Njujorku, a to je prijestonica mode... Evo, javno mu poručujem: druže, promijeni friz. Ovaj ti je očajan. Ti si sad zvijezda, unesi neke finese u svoj imidž. Okej? Ostavi iza sebe svoj štreberski izgled sa Harvarda, ostavi knjige i naočare... Daj nam neke finese, nabavi kožne pantalon“, ironičan je bio Vorld Pis, očigledno vidno iznerviran zbog novog poraza, ali i same činjenice da im je doskora anonimni Lin nanizao čak 38 poena.

Nakon toga novinare je zanimalo da li bivši Ron Artest nosi kožne pantalone budući da takve savjete daje Džeremiju Linu.

"Ne, ja ih ne nosim, ali bi on trebalo da ih nosi. On je baš takav tip ličnosti koji zaslužuje da nosi nešto lijepo, da diktira modne standarde. Mislim, zaboga on je Džeremi Lin! Znate već šta hoću da kažem? Nek ostavi kod kuće knjigu iz Rimskog prava, nek prestane da čita Njujork Tajms, nek nakrivi kačket, ono kao neki reper. Nek dođe sad na treninge sa cigaretom u ustima. I šta ima on da trenira? Koji će đavo njemu treninzi? On je Džeremi Lin, on može sve. Evo, svi i kod nas u Lejkersima čekaju da Lin ubaci 50 i popne se na sljedeći stepenik. I Kobi to čeka“, zaključio je Vorld Pis sa puno ironije.

Bonus video: