Hauardu najviše glasova, na Ol-staru četvorica iz Los Anđelesa

Brajant je na Zapadu dobio najviše glasova (1.55 miliona) i 14. godinu zaredom je izabran u startnu petorku
0 komentar(a)
Hauard, Foto: BETA/AP
Hauard, Foto: BETA/AP
Ažurirano: 03.02.2012. 10:11h

Centar Orlando Medžika Dvajt Hauard dobio je najviše glasova navijača za ovogodišnju Ol-star utakmicu NBA lige, kojoj će 26. februara domaćin biti upravo njegov klub.

Hauard je dobio 1.6 miliona glasova. Njemu će se u startnoj petorci Istoka pridružiti dvojac iz Majamija krilo Lebron Džejms i bek Dvejn Vejd, zatim prošlosezonski MVP sezone bek Derik Rouz (Čikago), te krilo Karmelo Entoni (Njujork).

U petorci Zapada biće čak četvorica košarkaša iz Los Anđelesa, po dvojica iz Lejkersa (bek Kobi Brajant i centar Endrju Bajnam) i Klipersa (plej Kris Pol i centar Blejk Grifin), te krilo Kevin Djurent (Oklahoma Sitiy).

To je prvi put u posljednjih 15 godina das u u startnoj petorci izabrana dva para saigrača.Posljednji put se to dogodilo 1997. kad su izglasani Hakim Olajdžuvon i Čarls Barkli (Hjuston), te Geri Pejton i Šon Kemp (Sijetl).

Brajant je na Zapadu dobio najviše glasova (1.55 miliona) i 14. godinu zaredom je izabran u startnu petorku, čime se izjednačio sa Šekilom O’Nilom, Džerijem Vestom i Karlom Melounom.

NBA Ol-star vikend, 61 po redu, biće odigran od 24. do 26. februara u Orlandu.

Bonus video: